Belastningstyring satt i system

Postet av Sverresborg Fotball den 9. Des 2021

Håvard Karlsen, gründer av appen FOPP


 Håvard Karlsen fra FOPP var onsdag kveld tilstede på Havsteinbanen under trener forum for å snakke om denne med trenings belastning og skaderisiko for idrettsutøvere. 
 

Håvard har tidligere spilt fotball på et høyt nivå, men lyttet ikke nok til kroppen å trene alt for mye selv om han også var skadet som igjen førte til belastningsskader som gjorde at han la fotballen på hylla å fikk en ide om å lage en app hvor utøvere kan legge inn sine treninger fra dag til dag, appen hjelpe både spillere, trenere til å styre belastningen over tid.

Det er godt kjent at barn og ungdom ofte trener for mye i de fasene de for eksempel er skadet, etter en lengre skade starter man også for tidlig.
Flere ungdommer i dag spiller ofte mye flere kamper enn hva de trener å det tas alt for lite hensyn til den totale belastningen. 

Spillere føler ofte de må stille opp for å ikke falle ut av klubblaget, krets tiltak, sonelag, landslag og hvordan kan vi som klubb og alle i idretts familien gjøre trenings hverdagen for utøvere enklere med at alle som har med spilleren og gjøre har kontroll på den totale belastningen. 

Mye av dette har mange erfart, men det blir ikke gjort noe med - alt handler om å bruke de beste til enhver tid å at man trosser skadene - slik er det også mye i toppfotballen. 

Mye refleksjon rundt dette og et veldig lærerikt trener forum for de fremmøtte.Sverresborg har benyttet appen i et års tid å må skryte av dette, spillerne og trenerne blir mye mer bevist sin egen trenings hverdag og dette med å registrere søvn er ikke noe vi har sagt spillerne skal gjøre men det gjør det allikevel, det har igjen resultert i at flere foreldre har sagt til klubben at barna plutselig tenker på hvor mye de sover slik at de får riktig antall timer søvn slik at man er klar til trenings hverdagen sin. 


Vi håper flest mulig retter fokus i sin klubb på dette med belastning og skaderisiko for sine utøver å anbefaler folk og bruke appen fopp.

Utleie av havsteinbanen

Postet av Sverresborg Fotball den 1. Des 2021


Sverresborg Fotball har besluttet at banen også vinteren 2021/2022 skal brøytes og kjøres varme på. 

Banen vil da forhåpentligvis være grønn og myk i hele vinter å en av Trondheims beste baner på denne tiden av året. 

Klubben vil også leie ut banen til andre klubber, hvis man ønsker å leie banen tar man kontakt med Alex Holmsve på telefon 47158234 eller helst på epost anlegg@sverresgborgfotball.no 


Banen skal vedlikeholdes av flinke folk på området å det er Rolf Eriksen som skal ha ansvaret for oppvarmingen av banen og Marius Sletvold som skal ha ansvaret for brøyting, salting , horving sammen med Hans Kristian Knudsen og Lars Hagen. 


De vil i tillegg ha et større team sammen med seg som vil sørge for at banen holdes snø og isfri igjennom hele vinteren.


Priser for leie av banen

1 time halv bane kr: 900,- 

1 time hel bane kr: 1800,- 

Leie av bane til treningskamp/seriekamp/cupkamp:  3000,- 

Garderober: 300 per garderobe. 

Når banen er ledig ser dere her med teksten "LEDIG" : https://admin.hoopit.io/public-calendar/8bd9ca91-c7f9-4f8c-9d0b-abf4b2c25690
Treningsfeltet er ikke i bruk på vinteren, gjelder kun Havsteinbanen.

Bestilling skal uansett skje på epost til anlegg@sverresborgfotball.no, vi tar ikke imot bestillinger per telefon da vi må ha bekreftelse skriftlig fra klubb som skal leie banen, vi ønsker i utgangspunktet utleie over en lengre periode.


Bestilling må inneholde navn på klubb/lag, fakturaadresse/epost og referanse som bestiller. 

Hvis man bestiller bane og melder forfall senere enn 2 dager før utleie blir man fakturert hele leiesummen

Baneplan gjelder frem til 1.mars


Alex Holmsve har gjennomført NFF sin høyeste lederutdanning

Postet av Sverresborg Fotball den 17. Nov 2021

Alex i midten av bildet,  jobbet mest med denne gruppen som fikk navnet "Red army"  

Alex Holmsve som er prosjektleder og hovedtrener for Kvinner senior i Sverresborg Fotball var 1 av 23 deltagere på NFFs Fotballeder kurs 4 som ble avholdt på Hoel Gård i helgen som var. 
I 4 intensive og lange dager jobbet deltagerne med egen væremåte og lederstil, filosofi, kommunikasjon og påvirknings stiler. 

"Kurset var meget lærerikt. Jeg ble mye bedre kjent med seg selv og de andre deltagerne fra forskjellige klubber fra forskjellige nivå, både topp og bredde. Utrolig mange fine deltagere som var med på kurset å veldig dyktige instruktører som får man til å føle seg veldig trygg, man skulle gjerne fått kjørt disse dagene i reprise. Utviklingsmålene har man allerede startet å jobbe med, så dette blir utrolig gøy fremover. Må også gi en stor takk til klubben som har trua på meg å lar meg få disse mulighetene. Det må også gis en stor takk til Hoel Gård for en utrolig opplevelse og ikke minst maten som er noe av det beste jeg har spist, for en plass!!" sier Alex

Lederkurs 4 avdekker også hvordan ulikheter innad i klubben bør sees på som en ressurs. 
Kurset er tilpasset de med solid leder –og/eller trenererfaring fra klubb, krets eller forbunds plan, og som ønsker målrettet og praktisk lederkompetanse.

Styreleder Michael Jensen i Sverresborg tenker at utvikling av ledere i idretten er viktig

"SIF ønsker å være en klubb som skal gi barn og ungdom et sunt fritidstilbud gjennom fotballen. Vi har et ønske om å legge til rette for at våre spillere skal kunne utvikle seg gjennom idretten, både som mennesker og utøvere. Da er det viktig for oss å også legge til rette for at våre ansatte og tillitsvalgte skal oppleve vekst og utvikling gjennom den jobben de gjør i Sverresborg Fotball. Å lede en idrettsklubb krever mye, og dette kurset opplever jeg har stor nytteverdi gjennom den innsikt og kompetanseheving deltakerne får om ledelse og seg selv som ledere. Skal vi kunne utvikle utøvere, må vi som idrettsledere være først til utvikle oss underveis. Da tror vi at resultatet blir best på sikt."

Totalt ble 23 personer fra hele landet tatt ut til kurset som er den høyeste lederutdanningen som NFF tilbyr. 

Disse 23 lederne ble tatt ut til NFF Leder 4 som ble avholdt nå.

 


 
Siste opprykkskamp for damelaget, kan det gå?

Postet av Sverresborg Fotball den 8. Nov 2021


Første opprykks kamp for damelaget endte 4-1 til Verdal, men i morgen vil damene få muligheten til å endre på dette resultatet.
På Verdal møttes to heltente lag og egentlig veldig jevne lag, begge lagene er mer enn god nok for å kunne rykke opp men så skal det avgjøres hvem som får plassen nå i to kamper totalt.
Kampen mot Verdal startet veldig bra for Sverresborg å er det beste laget de første 15 minuttene, så får de en skade på Nora Olsen som nok setter en støkk i de fleste som gjør at kampen endrer litt karakter. Men ut ifra rapportene fra forrige kamp så er absolutt mulighetene tilstede for damene til å kunne ta steget opp hvis damene er på riktig stasjon når dommeren blåser i fløyta!

Hovedtrener Alex Holmsve mener det absolutt er mulig, men alle må være mentalt tilstede både før og under kamp.


"Vi ser borte mot Verdal at vi er veldig jevne med de, etter skaden vi får på Nora så blir vi stresset å gjør mye slurv feil som egentlig er veldig unødvendig, men jeg håper vi lærer av det. I morgen må først å fremst det mentale være tilstede, vi kan ikke stresse for mye med ball å gjøre for mye småfeil som igjen fører til at vi skaper målsjansene for Verdal. Vi vet at vi kan score mål, noe vi også så mot Tynset når vi fikk kampen litt inn i vårt spor i 20-30 minutter, men vi må blir mer stabile og virkelig ønske å gjøre det lille ekstra til enhver tid. Hvis vi trekker frem kampen mot Vestbyen vi hadde her så gjorde alle det lille ekstra , tok det ekstra løpet hjemover, turte mer offensivt å vi var ikke så redde for å gjøre feil. Nå har vi visst i to kamper at redselen for å gjøre feil er større enn ønsket om å vinne kampen, så her må vi virkelig få snudd om å starte med den 11eren i morgen som er best mentalt samt spillere som er lysten på å gjøre det lille ekstra. Vi har i hele år jobbet med prestasjon foran resultat å har ikke alltid vært like fornøyd selv om vi vinner, det er på grunn av at vi vet hva som kommer i disse sluttspillkampene. Vi fikk etter forrige kamp et utbrudd på covid som gjør at flere er utilgjengelig til i morgen, men uansett får vi ikke gjort noe med dette, da har vi nye sultne yngre jenter som får prøve seg noe de også gjorde mot Tynset å jobben gjorde de helt upåklagelig!
Jeg har stor tro på at vi får fylt opp Havsteinbanen i morgen med masse folk, vi vet vi scorer mål på hjemmebane så får vi virkelig håpe det holder!"


Sverresborg scoret 1 mål på bortebane som betyr at de må ha 3 mål i morgen å kan ikke slippe inn noen og oppfordrer alle til å ta turen nedover og støtte damene i kampen!


Extra arena skal kles i grønt! Begge seniorlagene til finale i Trøndersk mesterskap

Postet av Sverresborg Fotball den 1. Nov 2021


Lørdag 6.november er det duket for finale i Trøndersk mesterskap (sør) på Extra arena. 

Begge seniorlagene til Sverresborg har tatt seg helt til finalen.

Damelagets ferd til finalen

Sverresborg-Sokna  9-1

Sverresborg - Vestbyen 3-2

Kattem/Heimdal - Sverresborg  0-1

I finalen møter damene Tynset som til daglig spiller i 2.divisjon kvinner.

Herrelagets ferd til finalen

Vestbyen - Sverresborg 2-4

Sverresborg - Alvdal  6-2

Heimdal/Kattem - Sverresborg 7-8 (etter straffespark)


I finalen møter herrelaget Trønder/Lyn som til daglig spiller i 5.divisjon.

Lørdag 6.november er det bare å sette av dagen til å være på Ranheim.

Damelaget spiller kl.1300

Herrelaget spiller kl.1600

Vi gjør det vi kan for å kle hele Extra arena i grønt denne dagen, viktig med all den støtt man kan gi både damene og herrelaget i finalene!

Vinnerne her går til hovedfinalen hvor de skal spille mot vinnerne i nord. 


Kampen vil også sendes direkte på adressa.no , mer info om dette kan du se her


Extra arena skal kles i grønt! Begge seniorlagene til finale i Trøndersk mesterskap

Postet av Sverresborg Fotball den 1. Nov 2021


Lørdag 6.november er det duket for finale i Trøndersk mesterskap (sør) på Extra arena. 

Begge seniorlagene til Sverresborg har tatt seg helt til finalen.

Damelagets ferd til finalen

Sverresborg-Sokna  9-1

Sverresborg - Vestbyen 3-2

Kattem/Heimdal - Sverresborg  0-1

I finalen møter damene Tynset som til daglig spiller i 2.divisjon kvinner.

Herrelagets ferd til finalen

Vestbyen - Sverresborg 2-4

Sverresborg - Alvdal  6-2

Heimdal/Kattem - Sverresborg 7-8 (etter straffespark)


I finalen møter herrelaget Trønder/Lyn som til daglig spiller i 5.divisjon.

Lørdag 6.november er det bare å sette av dagen til å være på Ranheim.

Damelaget spiller kl.1300

Herrelaget spiller kl.1600

Vi gjør det vi kan for å kle hele Extra arena i grønt denne dagen, viktig med all den støtt man kan gi både damene og herrelaget i finalene!

Vinnerne her går til hovedfinalen hvor de skal spille mot vinnerne i nord. 


Kampen vil også sendes direkte på adressa.no , mer info om dette kan du se her


Målene fra herrenes storseier over Åfjord

Postet av Sverresborg Fotball den 25. Okt 2021

https://www.youtube.com/watch?v=OmZkefSLj7M


Sjekk ut høydepunktene fra herrenes siste kamp i årets 4.divisjon. Kampen endte 10-2 til gutta i grønt.

Opprykkskampene for damelaget er nå klare

Postet av Sverresborg Fotball den 21. Okt 2021

Damelaget har før siste seriekamp kapret plassen for å spille om opprykk, der møter de Verdal som har vunnet avdeling 1.
Kampene skal spilles på hjemme og bortebane.

Kampene spilles som følger

Mandag 25.oktober kl.2000

Verdal-Sverresborg

Coop Arena

Søndag 31.oktober kl.1400

Sverresborg-Verdal

Havstein Kunstgress

Vinneren rykker opp til 3. divisjon og skal i tillegg spille kamp om kretsmesterskapet mot vinneren av avd. 3 og 4

Regelverket for opprykkskamper er som følger:

(3) Når det ved kvalifisering eller sluttspill mellom to lag spilles borte og hjemme og de to lagene til sammen har scoret samme antall mål, skal laget som har scoret flest mål på bortebane regnes som vinner. Har lagene scoret like mange mål på bortebane, spilles det ekstraomganger. Scorer lagene samme antall mål i ekstraomgangene, skal bortelagets mål telle dobbelt. Blir det ikke scoret mål i ekstraomgangene, avgjøres kampen ved straffesparkkonkurranse.

(5) I seniorklassene spilles ekstraomganger på 2x15 minutter.


Klubben ønsker damene masse lykke til!
Administrasjonen flytter inn i kontorbrakke

Postet av Sverresborg Fotball den 18. Okt 2021

Kontorbrakken er sponset av UCO


Sverresborg Fotball har i samarbeid med UCO fått sponset en kontorbrakke hvor administrasjonen i klubben skal jobbe i fra.
Denne ble levert i forrige uke og administrasjonen er allerede godt i gang med arbeidet fremover i sine nye omgivelser.

 
Dette gjør at våre ansatte får jobbe på en mer effektiv måte i tiden fremover når de har fått egne lokaler som de kan disponere hver dag.
Klubben er veldig fornøyd med avtalen Sverresborg og UCO har gjort å ser frem til et godt samarbeid i årene fremover også.

På kontorene finner du Inger Hjelde Ekli som er daglig leder i klubben og Alexander Holmsve som er prosjektleder.
De har kontordager Mandag til onsdag fra 10-18 å jobber i tillegg noe kveldstid.

 

Ta gjerne turen innom for en varm kopp kaffe! :)
Begge seniorlagene i Sverresborg til finale i Trøndersk mesterskap (sør)

Postet av Sverresborg Fotball den 14. Okt 2021


Både herre og damelaget i Sverresborg har tatt seg til finalen i Trøndersk mesterskap (sør) etter at damelaget slo Kattem/Heimdal  0-1 og herrelaget vant kampen mot Heimdal/Kattem etter straffesparkkonkurranse. 


Herrelaget møter Trønder/Lyn til finale den 6.november, mens damelaget møter Tiller eller Tynset. 


Veien til finale for damelaget

Sverresborg - Sokna  9-1

Sverresborg - Vestbyen 3-2

Kattem / Heimdal - Sverresborg 0-1

Damelaget spiller i 4 divisjon å har på veien til finalen slått ut tre lag fra 3.divisjon. 

 


Hovedtrener for damelaget Alex Holmsve sier følgende om cupreisen

"Vi har jobbet godt over tid med en måte og utvikle fotballen og spillere på i Sverresborg som igjen får resultater på sikt. Vi starter cupreisen med å slå Sokna som spiller i 3.divisjon, her hadde vi full kontroll igjennom hele kampen å viser styrke. Mot Vestbyen er det duket for storfest på Havstein å etter 90 minutter vinner vi kampen 3-2 noe som er fortjent ut ifra kampbildet men her viser vi igjen en skikkelig lagmoral og styrke som gjør at vi vinner kampen. Mot Kattem/Heimdal dominerer vi store deler av kampen, men sliter med å sette ballen bak keeper til Kattem. Vi er fornøyde med hvordan vi har stått i alle kampene mot antatt bedre motstand. Det viktigste å trekke frem i tillegg er at vi har et utrolig godt samhold i gruppa å alle vil det beste for hverandre, som nok også er en faktor til at vi har lyktes så bra som vi har i cupen. Finalen vil være mot Tiller eller Tynset, hvor Tynset spiller i 2.divisjon og Tiller ligger i toppen av 3 divisjon. Det vil bli en tøff kamp uansett, men utrolig gøy for damene å få oppleve finalen på Extra Arena, meget fortjent"


Veien til finale for herrelaget

Vestbyen - Sverresborg  2-4

Sverresborg - Alvdal 6-2

Heimdal/Kattem - Sverresborg 7-8 (etter straffespark)


Hovedtrener for herrelaget Even Aasheim sier følgende om kampen mot Heimdal/Kattem på Onsdag. 

""Vi forsøkte å bruke aggresjon for at årets hovedmål med opprykk røyk forrige helg som inngang til kamp." Starter bra. Skaper litt små farligheter og tar til slutt ledelsen etter å ha lykkes i et høyt press. Etter scoringa faller vi litt i intensitet og aggressivitet og slipper inn 1-1 litt mot spillets gang på en dødball. Heimdal får blod på tann, vi mister litt selvtillit og da går vi inn til pause med 1-2 i sekken. 2.omgang starter som en krigekamp, hvor ingen lag skaper de helt store sjansene. I det vi er ferd med å få grep på kampen får de 3-1 på en kontring. Etter det viser vi en herlig moral og får en skikkelig vitamininnsprøyting av at debutant Isak Malvik stupheader et herlig innlegg i mål. Lars Erik kriger inn 3-3 noen minutter senere og det går til ekstra omganger. Vi skaper bra trøkk på dem og kunne ha avgjort både før og under ekstraomgangene, men vinner istedenfor straffekonk. En herlig lagseier hvor SIF gutta viser masse vilje og moral. Lars Erik er et bra eksempel. Får seg en skikkelig trøkk i trynet, kriger videre i 20 min. Setter straffen sin, feirer med gutta, ser seg i speilet og roper: Even, jeg har knekt nesa. Kan du fikse maske til meg så jeg kan trene i morra og spille til lørdag. Så drar jeg til legen etter det." Mens nesebeinet står til alle kanter.


Sverresborg er henrykt over prestasjonen til våre seniorlag og gleder oss til en skikkelig finaledag den 6.november i fjæra!


Keepertreningen i Sverresborg har blitt en suksess

Postet av Sverresborg Fotball den 5. Okt 2021

Sverresborg fotball besluttet i sommer å lage et keepertilbud for alle fra 6-16 år, dette har visst seg og vært et populært tiltak for alle i klubben og over 20 barn og ungdom har meldt seg på opplegget. 

Keepertilbudet følger NFF sin plan på keeperutvikling, hver søndag har det nå vært keepertreninger og nå fremover vil trenere følge opp guttene og jentene i kamp og trening, samt at trenerne på disse lagene også får litt mer inspirasjon til å ha litt mer fokus på keeperne i økta. 


Jobbes med 1 mot 1 sitausjoner 


Ansvarlig keepertrener i klubben Sunniva Sundet sier følgende om opplegget

"Vi i trenerteamet synes det er utrolig stas og få være med på å legge fokus på nettopp vår favorittplass på banen, keeper-posisjonen!

 Vi har nå fått prøvd oss litt fram sammen med en knallgod gjeng. Vi har blant annet hatt fokus på grunnleggende keeper-teknikker, keeper med ball i beina, en mot en situasjoner, fighter-innstilling og den mentale biten av keeper-rollen.

 Framover ønsker vi å fortsette å terpe på mange av de samme elementene og gå mer i dybden på disse. Målet er at spillerne skal få en enda større trygghet i keeper-rollen og at mye dermed etter hvert vil føles ut som at det går på automatikk.

 Treningene er en åpen arena hvor det er mulighet til prøve seg fram, forbedre seg, terpe og komme med innspill.

 Keeperne i Sverresborg skal føle seg like viktige som de faktisk er"

 


6 poeng foran med tre kamper igjen

Postet av Sverresborg Fotball den 1. Okt 2021

Onsdag var det duket for en viktig kamp for damelaget mot Strindheim 2, det var knyttet stor spenning rundt kampen da damene ville ta et større steg videre mot kampen om opprykk. 

Sverresborg møter for første gang et Strindheim lag som legger seg lavt i banen, å de grønne draktene får styrt litt på halvdelen til Strindheim i starten men sliter litt med rytme og presisjon i det avgjørende situasjonene. Etter hvert i kampen kommer Strindheim litt mer opp i banen som igjen fører til at Sverresborg klarer å putte 3 mål før pause. 

2 omgang blir en kamp mot klokka, å blir en god del hawai men de grønne drar det lengste strået å vinner kampen 1-3 å leder nå avdelingen med 6 poeng med tre kamper igjen. 

Med tre kamper igjen så må damene nå gjøre jobben selv i kampene som er igjen!

Vi ønsker damene masse lykke til videre !

Målene ble scoret av

Cornelia Knudsen

Ada Halvorsen

Benedikte Almlie

Neste kamp er borte mot Meldal, torsdag 7.oktober kl.20 og Søndag 10.oktober kl.20 skal damene ut i semifinale i Trøndersk mesterskap mot Kattem/Heimdal på Åsheim Kunstgress. 


7er laget til damene har også i det siste begynt å vinne kampene også, å slo Hitra i går kveld 4-5. 


4.divisjon avd 2

LagKampPo
Sverresborg Kvinner721
Strindheim Kvinner 2715
NTNUI Kvinner 2612
Selbu Kvinner89
Meldal Kvinner86
Freidig Kvinner60

7er avd 

LagKampPoeng
Trygg/Lade Kvinner716
Rindal Kvinner713
Sverresborg Kvinner 2712
Hommelvik Kvinner 7er 1610
Hitra Kvinner66
Skaun Kvinner71Herrene gjorde jobben i lokaloppgjøret!

Postet av Sverresborg Fotball den 29. Sep 2021


Seniorlaget for herrer måtte ha 3 poeng i lokaloppgjøret mot Byåsen på søndag. 4.div avdeling 1 er utrolig jevn, og hvert eneste poeng er livsviktig i kampen om førsteplassen, og retten til å delta i playoff.

 Sverresborg slet i åpningsminuttene, og ungguttene til Byåsen hadde mye ball.  De store sjansene uteble, og på vår første gode overgang skaffet Roald Berge et straffespark.
Straffen satte Gift Oscar sikkert i mål! Byåsen satte inn et lite trykk rett før pause, men nok en gang kom Sverresborg på en overgang som endte i corner.
Henrik Luthe plukket opp en løs ball inn i feltet etter corneren, og hamret ballen i mål. Dermed gikk Sverresborg inn til pause med en ledelse på 0-2.

2.omg startet bra for gjestene fra Havstein.
Vi fikk kontroll på kampen tidlig, og Kwaku A. Gyimah fikk æren av å sette scoringen som ga oss full kontroll på kampen.
Etter 50 minutter spilt sto det 0-3 til Sif. Uten store problemer klarte Sverresborg å stå i mot angrepene til Byåsen, og vi hadde flere muligheter til å sette et par scoringer til.
Byåsen satte inn et trøstemål 10 minutter før slutt, og dermed endte kampen 1-3, og 3 poeng ble med hjem til Havstein.

Neste kamp er mot nok et rekruttlag, Levanger 2.
Kampen spilles på Havstein, Mandag 4. Oktober klokken 20.00!


 #allezlesverts
Mental trening med Tim Rudi

Postet av Sverresborg Fotball den 25. Sep 2021

G16 hadde en litt annerledes trenings økt på torsdag med  Tim Rudi Veiteberg der laget fikk innføring i mental trening. Dette var økt nr 2 med Tim. 


Fokus under økta;


- hva tar vi med oss ut på banen og hva lar vi ligge igjen i garderoben (fokus) 


- tankene som kommer i møte med motgang (indre dialog) 


- lagspill/samspill og kommunikasjon (hva sier vi til oss selv og hverandre når vi gjør feil) 

Det er ikke sikkert alle her vil heve lønn som fotballspillere, men kunnskap om mental trening og mentale prosesser vil både unge og voksne ha nytte av på mange av livets arenaer. 


For de som er vil vite mer om hva Tim gjør - se www.timrudi.no.

Damelaget slo Selbu 6-2 på Havsteinbanen

Postet av Sverresborg Fotball den 24. Sep 2021


Kvinner senior tok Torsdag kveld i mot Selbu til returkamp i 4.divisjon, forrige kamp gikk Sverresborg seirende ut 1-3 å på Torsdag vinner damene 6-2 på Havsteinbanen.

Damene møter et fysisk sterkt lag som spiller på det de er gode på, de sliter litt med å få satt sitt preg på kampen på en god nok måte.

Foto: Tina Skogheim

 


Hovedtrener Alex Holmsve sier følgende etter kampen

 


"Som flere ganger i år sliter vi med å få satt vårt preg på kampen når vi møter lag som satser på trøkk å lange baller, men i perioder er vi gode å noen perioder er vi helt utav det. Men vi klarer uansett å score 6 mål, å flere av disse er på måten vi ønsker og se ut. Neste uke venter Strindheim 2 som er mer lik oss selv i måten og spille på, her er vi kjempe klar for kamp"


Neste Onsdag spiller damene bortekamp mot Strindheim som ligger hakk i hæl på tabellen, det blir en spennende og fartsfylt kamp på Myra i neste uke. 


LagKampPo
Sverresborg Kvinner618
Strindheim Kvinner 2615
NTNUI Kvinner 259
Selbu Kvinner76
Meldal Kvinner76
Freidig Kvinner50


Undervarme og brøyting av banen i vinter

Postet av Sverresborg Fotball den 17. Sep 2021


Sverresborg Fotball har besluttet at banen også vinteren 2021/2022 skal brøytes og kjøres varme på. 

Banen vil da forhåpentligvis være grønn og myk i hele vinter å en av Trondheims beste baner på denne tiden av året. 

Klubben vil også leie ut banen til andre klubber, hvis man ønsker å leie banen tar man kontakt med Alex Holmsve på telefon 47158234 eller helst på epost anlegg@sverresgborgfotball.no 


Banen skal vedlikeholdes av flinke folk på området å det er Rolf Eriksen som skal ha ansvaret for oppvarmingen av banen og Marius Sletvold som skal ha ansvaret for brøyting, salting , horving og lignende. De vil i tillegg ha et større team sammen med seg som vil sørge for at banen holdes snø og isfri igjennom hele vinteren.

Nok en seier for damelaget på Havsteinbanen

Postet av Sverresborg Fotball den 17. Sep 2021


Damelaget har gjort rent bord i starten av sesongen. å har vunnet 5 av 5 mulige kamper. 

På Torsdag var Freidig/CSK motstander på Havsteinbanen og kampen endte 7-1 til damene. 

En veldig rotete start, lite rytme og mye langt førte til at Freidig fikk litt styring i starten, men så kommer vi oss betraktelig å klarer og få det første målet og deretter har de full kontroll på kampen.

Trener Alex Holmsve sier følgende om kampen på Torsdag

 " Vi starter utrolig rotete å ikke slik som vi skal se ut, vi har for dårlig rytme og presisjon på siste tredjedel og mister mye ball på enkle pasningsfeil som igjen handler om fokus og konsentrasjon i øyeblikket. Vi scorer 7 mål og er fornøyd med seieren, men vi er ikke fornøyd med prestasjonen vår. Nå går vi inn i en ny runde i serien å alle i seniortroppen må opp flere hakk til disse rundene, det er nå det gjelder"!


Neste Torsdag 23.09 kl.2000 kommer Selbu på besøk på Havstein å da gjelder det og være påskrudd fra start til slutt 


Målscorere i kampen mot Freidig/CSK var: 


Ane Jacobsen (4)

Marie Sandvik (1)

Benedikte Almlie (1)

Kaja Johansen (1)


Tabell 4.divisjon avdeling 2

Plass

Lag

 

  

1

Sverresborg

 

15

 

2

Strindheim 2

 

9

 

3

NTNUI 2

 

6

 

4

Selbu

 

6

 

5

Meldal/Orkla 2

 

6

 

6

Freidig/Charlottenlund 2

 

0