DOMMERINFO 


På alle hjemmekamper trenger vi dommere. Kretsen setter opp dommere til 12 og opp til senior. Det gjelder 9er og 11er. Alle 7er kamper må vi skaffe dommere selv.
Hvis det er kamper som gjelder Trøndelag fotballkrets, så vi må bruke rekruttdommere eller kretsdommere.  Er det f.eks g12 /j12 7er kan det brukes klubbdommere. 

 

Klubbdommerkurs blir arrangert hvert år før sesongstart. Det er første steget til å bli dommer. De dommerne som kun vil dømme miniserie må gi beskjed om det. Klubbdommerkurset er for de som fyller 13år.  
De som er klubbdommere som vil dømme må møte opp møte eller varsel at dem vil dømme den sesongen det gjelder. Er det noen som vil ta steget videre så kan man ta rekruttdommerkurs det året dem fyller 14.  

 

Miniserien (3'er og 5'er) 

Der setter dommerkontakten opp dommere til kampene på miniserien.  På miniserien så vil det  være noen til stede for å se på kampene og følge opp årets nye klubbdommere. 

 

7'er serien (utenom Miniserien)

Ta kontakt med dommeransvarlig, så ordner han dommere. Hvis det er noen dommere som ikke møter til kamp, gi dommersjefen beskjed på epost dommer@sverresborgfotball.no 

 

Betaling til dommere

Dommerregning - TRYKK HER FOR OG SENDE INN DOMMERREGNINGEN

Dommeransvarlig

Kim Reitan

Telefon: 93092473

 Epost: dommer@sverresborgfotball.no