Dommere og info 


Alle hjemmekamper så trenger vi dommere til. Kretsen setter opp dommere til 12 og opp til senior. Det gjelder 9er og 11er. Alle 7er kamper må vi skaffe dommere selv. Hvis det er kamper som gjelder Trøndelag fotballkrets, så vi må bruk rekrutt dommere eller kretsdommere.  Er det f.eks g12 /j12 7er kan det brukes klubbdommere. 

 

Klubbdommerkurs blir arrangert vært år før sesongstart. Det er første steget på å bli dommer. De dommerne som ville bare dømme miniserie må gi beskjed om det. Klubbdommerkurset er de m som fyller 13år.   De som er klubbdommere som vil dømme må møte opp møte eller varsel at dem vil dømme den sesongen det gjelder. Er det noen som vil ta steget videre så kan man ta rekruttdommerkurs det året dem fyller 14.  

 

Miniserien (3'er og 5'er) 

Der setter dommerkontakten opp dommere til kampene på miniserien.  På miniserien så kommer det vil og være noen til sted og se på kampene. Følge opp årets nye klubbdommere. 

 

7'er serien (utenom Miniserien)

Lagleder må ordne dommere til kampene. Ordne dommer i god tid. Hvis det er noen dommere som ikke møter til kamp. Så gi dommersjefen beskjed om at de ikke møtte opp til kampen på epost dommer@sverresborgfotball.no 

 

Betaling til dommere

Dommerregning - TRYKK HER FOR OG SENDE INN DOMMERREGNINGEN


Dommeransvarlig

Kim Reitan

Telefon: 93092473

 Epost: dommer@sverresborgfotball.no