Motkraft er ny hovedsponsor!

Postet av Ragnhild Katrine Nordbøe Hallan den 5. Apr 2024

Vi er superfornøyd med å kunne ønsker Motkraft hjertelig velkommen inn i Sverresborg-familien! 
Strømleverandøren Motkraft ble etablert i juni 2021, nærmest i protest mot en bransje som var uoversiktlig og unødvendig komplisert.
Motkraft sin idé er å ha én strømavtale, og levere akkurat samme produkt som resten av bransjen, til en konkurransedyktig pris, uten noe tull, forklarer gründer Bjørn Spieler i Motkraft, og fortsetter: Vi opplever at selv om vi driver med helt ulike ting, så er det god match med verdiene til Sverresborg. Barn og unge trenger fritidstilbud som er trygt og forutsigbart, og ikke minst der alle kan delta uansett utgangspunkt. 
Det er egentlig akkurat de samme ideene som Motkraft er basert på, derfor er det veldig givende å kunne bidra til arbeidet klubben gjør. 
For vår del er vi veldig glad for at Motkraft er med oss de neste årene, vi opplever at dette er en veldig god match med det vi står for som klubb, supplerer styremedlem Kjetil Stokke i Sverresborg.


En viktig del av avtalen er at man kan bestille SIF-strøm av Motkraft. 
Da får man en veldig konkurransedyktig strømavtale, samtidig som man støtter klubben med 100 kroner per år. 
Det tar 30 sekunder å registrere seg:

  1. Bestill strømavtale på motkraft.no
  2. Send chatmelding eller epost til Motkraft om at du vil ha SIF-strøm


Strøm er et produkt alle trenger, så det er en veldig enkel måte for alle som er engasjert i klubben å gi litt ekstra støtte, og samtidig få en god og enkel strømavtale, oppsummerer Kjetil Stokke.


Les mer om Motkraft på www.motkraft.noKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.