Sverresborg fotball ønsker å starte opp gåfotball og pensjonistkafe, er du interessert?

Postet av Sverresborg Fotball den 9. Feb 2023


Sverresborg fotball ønsker å starte opp Gåfotball som et tilbud for eldre. Gåfotball er som navnet tilsier; fotball der spillerne bare er tillat å gå, ikke løpe. Et bra tilbud for de med dårlige knær eller andre skavanker som ønsker å holde seg i aktivitet og ha en sosial møteplass. Her er det mulig å gjøre comeback for både kvinner og menn som er 40+ 50+ 60+ og 70+.

I tillegg ønsker vi at dette videreutvikles til at vi åpner opp en pensjonstkaffe hvor man kan møtes jevnlig  og drikke kaffe og ha det veldig sosialt sammen. 


HVA ER GÅFOTBALL?
Enkelt forklart:

  • Five à side, 5 + keeper på hvert lag – eller finn ut hva som er best for dere
  • Banestørrelse 20x40
  • Et ben skal hele tiden være i bakken – ikke lov å løpe
  • Ballen skal ikke være over hodehøyde
  • Taklinger og tøff fysisk kontakt er ikke lov
  • Innspark – ikke innkast

Gåfotball er ingen prestasjonsidrett. Det er lov å vinne, men folkehelse og glede er fokuset i konseptet. Tidligere nivå og erfaringer er derfor uvesentlig – gåfotball skal være inkluderende og åpent for alle.

Dette vil også bli såpass utbredt i trøndelag at det mest sannsynlig vil bli kjørt egne gåfotballturneringer eller at lagene kan delta på turneringer som allerede eksiterer. 


Ønsker du og melde deg som interessert eller har du en bestefar eller bestemor som dere ønsker å melde på så bruk linken nedenfor og meld interesse, så tar vi kontakt.

Meld interesse her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_6Xv35vdeTwKabGKiwzxndPBG_zZgPD-R0rbXvKnISPzouA/viewform?usp=sf_link

For spørsmål angående tiltaket, ta kontakt med daglig leder Alex Holmsve på epost alex.holmsve@sverresborgfotball.no eller telefon 47158234