Dette er Sverresborg fotball sin daglige leder

Postet av Sverresborg Fotball den 1. Feb 2023


 Alexander Holmsve er ansatt som daglig leder i Sverresborg fotball i en 100% stilling.
 Dette er første gang klubben går til det skrittet og har en ansatt i full stilling, tidligere har de som har vært i samme jobb hatt 50%. 
 
Alexander har vært trener i Sverresborg i 4 år og startet i fjor opp som prosjektleder i en 50% stilling som igjen førte til at han tok over midlertidig som daglig leder fra 1.september.
Klubben har vært i en lang prosess med flere søkere til stillingen.
 
Alexander har erfaring fra både trenere og lederroller i fotballen fra tidligere. Som spiller har han erfaring fra Steinkjer, Heimdal og Beitstad. I 2016 startet han opp damelaget i Steinkjer fotballklubb mens han også hadde en stilling i administrasjonen i klubben. I 2018 tok han over damelaget til Vuku før han på slutten av 2018 kom til Sverresborg fotball og tok over kvinnelaget her.
 
 Han har B-Lisens som trener å for ett år siden fullførte han leder 4 utdanningen til NFF.
 
 «Jeg er utrolig glad, takknemlig og ydmyk for og endelig fått muligheten til å jobbe med hobbyen min på heltid. Jeg føler meg privilegert som får denne muligheten og er utrolig glad for all den støtten jeg har rundt meg både hjemme og her på Havstein. Igjennom et langt fotballiv både som spiller, dommer, trener og leder har man hatt mange opp og nedturer, men som man sier til folk rundt seg både spillere og trenere at er det noe man virkelig ønsker så må man aldri gi opp, men jobbe litt mer! Jeg vil spesielt takke Sverresborg for tilliten og personene rundt meg her, i tillegg vil jeg takke Vuku for muligheten man fikk i en fantastisk fin klubb. Gunnar Johansen i Steinkjer Fotballklubb fortjener også all mulig ros for at jeg har fått smaken på lederjobben også, uten Gunnar så hadde jeg nok ikke hatt denne jobben i dag. Til slutt må man takke familie og svigerfamilie som har lagt til rette slik at jeg kan drive med det jeg er mest gla i å en spesiell takk til samboer Anita som trår til hjemme mens jeg er mye borte. En slik jobb er ingen 8-16 jobb, man er på jobb 24/7 men dette er en livsstil som man trives godt med» sier Alexander Holmsve

Alexander brenner for og gi alle muligheten noe han har visst igjennom sin tid som trener hvor han skaper gode miljø uten at det er toppa lag, men bruker alle rundt seg på det de er best til, han ønsker og jobbe ekstra mye med de som trenger litt ekstra og er ikke redd for og kaste folk ut i oppgaver for da tenker han bare at man kan veilede de dit man ønsker. Han starter nå jobben med å få klubben i gang igjen rundt dette med frivillighet og jobbe tettere med nærmiljøet. I tillegg til jobben som daglig leder vil han fortsette som hovedtrener for Kvinner senior. 


Alexander vil snart være gjest i SIF PODDEN hvor han vil snakke enda mer om hvordan han tenker at klubben skal bygges for fremtiden
 
 Sverresborg fotball gleder seg til å se effekten dette gir for fremtiden!