Dette er Sverresborg fotball sin nye herretrener

Postet av Sverresborg Fotball den 31. Jan 2023

Fra venstre: Stig Kammen, hovedtrener og Alex Holmsve, daglig leder

 

Klubben har nå en stund vært på jakt etter ny trener for vårt herrelag etter fjorårets trener Odd Andre Moe ga seg. Det har vært en lang prosess, men det har endt opp med en utrolig god løsning for klubben.

Stig Kammen kommer nå inn som hovedtrener fra 1.februar og kommer inn med stor motivasjon og en glød som hele guttesiden i klubben får stor glede av.

Han har tidligere vært toppspillerutvikler i Ranheim, både hovedtrener og assistenttrener i Nardo og vært to år i Orkla som hovedtrener. Han har også en lang spillerkarriere bak seg både fra Ranheim og Nardo. 

«Vi er veldig glade for å ha fått Stig på plass som hovedtrener i Sverresborg, dette er et stort løft for oss som klubb noe som både spillere og trenere vil dra nytte av fremover. Vi gleder oss veldig til og se både Stig og Alexander i full gang på byens fineste bane nå i vinter» sier daglig leder Alex Holmsve

Og sammen med seg får han Alexander Øverås Karlsen som også var med i 2022. Alexander er ekstremt ivrig og dedikert til oppgaven å brenner for og skape et godt treningsmiljø for guttene.

«Etter to år borte fra fotballen, har jeg kjent en stund at timingen for et comeback er god. Så når Sverresborg kom på banen med et spennende prosjekt, kjente jeg tidlig i prosessen at dette var noe jeg har tru på. En spillergruppe som er godt skjøttet av Alexander Øverås Karlsen etter serieslutt og som har kontinuitet både på spiller og ledersiden er noe jeg setter høyt over viktige faktorer for en prestasjonsgruppe. Jeg ser virkelig fram til å komme i gang, og både håper og tror at Sverresborg kan bite godt fra seg i årets 4.div avd 2, sier ny hovedtrener Stig Kammen»

Vi kommer til å ha en episode i SIF PODDEN med Stig når han har fått kommet skikkelig i gang!

 

 

Velkommen til Sverresborg fotball!

 

En presentasjon av øvrige trenerteam kommer fortløpende!