Sverresborg Fotball fikk en gave fra Norsk-Tipping!

Postet av Sverresborg Fotball den 10. Jun 2022


I forbindelse med sykkelturen 2022 så er norsk-tipping en ivrig aktør rundt dette tiltaket.
 Av de klubbene som har grasrotandelen gjennom norsk-tipping trekker de ut en klubb i hvert fylke som mottar en gave på kroner 10.000. Dette ble Sverresborg Fotball!!
 
Frivilligheten er utrolig viktig for alle idrettslag og organisasjoner og det kommer ikke til og bli mindre behov. Dette er noe Sverresborg som klubb kommer til å rette større fokus på fremover også da dette skaper klubbtilhørighet, det er sosialt samt at man får et annet eierskap.
 
 Til høsten vil Sverresborg Fotball ta enda større tak rundt oss i nabolaget for å få knyttet til oss enda flere av de som bor rundt oss til å bli en del av oss og spesielt pensjonistene. 
 
For de som ikke har knyttet opp Sverresborg Fotball som grasrotmottaker på norsk-tipping så er det veldig enkelt.
 
 Gå inn i norsk-tipping appen – trykk på min side – tilknytt grasrotmottaker å skriv Sverresborg Fotball. Du kan også gå innom din nærbutikk å be om at de knytter opp Sverresborg Fotball for deg manuelt i tippekiosken.  Da vil klubben få 7% av det DU tipper for uten at det koster deg noe. Per 10.06.22 har vi 256 grasrotgivere og vi tåler enda flere! Gjør det i dag 😊
 
 Prosjektleder i klubben Alex Holmsve sier følgende om gaven klubben har fått
 
 «Dette betyr utrolig mye for oss som en liten klubb på Byåsen, disse pengene skal vi bruke på barna våre som skal få gode vilkår når de oppsøker havsteinbanen. Det skal alltid være folk og utstyr her som barna kan benytte, slik at man trives på havstein. Vi skal utover høsten knytte til oss pensjonistene i området, det er noe vi ser veldig frem til. Når jeg var på utdeling av dette så ser jeg frivillighetssentralen som står og deler ut gratis kaffe og vaffel til alle, både pensjonister og ungdommer. Å se så mange som bruker sin tid på og være frivillig for og glede andre er noe som gjør meg rørt. Frivilligheten må tilbake igjen, det er det ingen tvil om! Vi må takke alle våre frivillige i Sverresborg Fotball, dere gjør en fantastisk jobb!»