Sverresborg Fotball har tegnet avtale med ny hovedsponsor

Postet av Sverresborg Fotball den 1. Apr 2022Sverresborg Fotball sin nye hovedsponsor er MDE


MDE er et konsulentselskap som hjelper arbeidstakere og bedrifter med å finne hverandre.

 

MDE tilbyr konsulent- , bemannings- og rekrutteringstjenester, regnskaps tjenester, offshore personell og rådgivning, der målet vårt er å bidra til verdiskaping ved å rådgi og tilrettelegge slik at arbeidstakere og virksomheter finner hverandre.

"MDE utvider og etablerer oss nå i Trondheim, vi ønsker å være synlige i nærmiljøer og vil støtte opp om lokal idrett. Vi kjenner Sverresborg Fotball godt og gleder oss til å samarbeide fremover – Endelig er pandemi begrensningene borte og vi ser frem til å se glade barn og ungdom kose seg på Havstein banen igjen!" sier salgsdirektør Trond Engedal i MDE


Prosjektleder i klubben Alex Holmsve som har forhandlet frem denne avtalen sammen med MDE sier følgende om avtalen
"For Sverresborg som klubb er dette en unik mulighet for oss videre med en bedrift som nå etablerer seg i Trondheim å som ønsker og være synlige i nærmiljøene, vi som klubb kommer også til og bruke MDE mye i tiden fremover for å lære mye av hvordan de jobber som igjen kan være overførbart også inn til oss som klubb. I avtalen så har også SIF CUPEN blitt døpt om til MDE CUP Sverresborg som vil avholdes på Havstein de to siste helgene i april samt en senior turnering i august. Vi ser veldig frem til et god samarbeid i årene fremover med MDE!