Alex Holmsve har gjennomført NFF sin høyeste lederutdanning

Postet av Sverresborg Fotball den 17. Nov 2021

Alex i midten av bildet,  jobbet mest med denne gruppen som fikk navnet "Red army"  

Alex Holmsve som er prosjektleder og hovedtrener for Kvinner senior i Sverresborg Fotball var 1 av 23 deltagere på NFFs Fotballeder kurs 4 som ble avholdt på Hoel Gård i helgen som var. 
I 4 intensive og lange dager jobbet deltagerne med egen væremåte og lederstil, filosofi, kommunikasjon og påvirknings stiler. 

"Kurset var meget lærerikt. Jeg ble mye bedre kjent med seg selv og de andre deltagerne fra forskjellige klubber fra forskjellige nivå, både topp og bredde. Utrolig mange fine deltagere som var med på kurset å veldig dyktige instruktører som får man til å føle seg veldig trygg, man skulle gjerne fått kjørt disse dagene i reprise. Utviklingsmålene har man allerede startet å jobbe med, så dette blir utrolig gøy fremover. Må også gi en stor takk til klubben som har trua på meg å lar meg få disse mulighetene. Det må også gis en stor takk til Hoel Gård for en utrolig opplevelse og ikke minst maten som er noe av det beste jeg har spist, for en plass!!" sier Alex

Lederkurs 4 avdekker også hvordan ulikheter innad i klubben bør sees på som en ressurs. 
Kurset er tilpasset de med solid leder –og/eller trenererfaring fra klubb, krets eller forbunds plan, og som ønsker målrettet og praktisk lederkompetanse.

Styreleder Michael Jensen i Sverresborg tenker at utvikling av ledere i idretten er viktig

"SIF ønsker å være en klubb som skal gi barn og ungdom et sunt fritidstilbud gjennom fotballen. Vi har et ønske om å legge til rette for at våre spillere skal kunne utvikle seg gjennom idretten, både som mennesker og utøvere. Da er det viktig for oss å også legge til rette for at våre ansatte og tillitsvalgte skal oppleve vekst og utvikling gjennom den jobben de gjør i Sverresborg Fotball. Å lede en idrettsklubb krever mye, og dette kurset opplever jeg har stor nytteverdi gjennom den innsikt og kompetanseheving deltakerne får om ledelse og seg selv som ledere. Skal vi kunne utvikle utøvere, må vi som idrettsledere være først til utvikle oss underveis. Da tror vi at resultatet blir best på sikt."

Totalt ble 23 personer fra hele landet tatt ut til kurset som er den høyeste lederutdanningen som NFF tilbyr. 

Disse 23 lederne ble tatt ut til NFF Leder 4 som ble avholdt nå.