Siste opprykkskamp for damelaget, kan det gå?

Postet av Sverresborg Fotball den 8. Nov 2021


Første opprykks kamp for damelaget endte 4-1 til Verdal, men i morgen vil damene få muligheten til å endre på dette resultatet.
På Verdal møttes to heltente lag og egentlig veldig jevne lag, begge lagene er mer enn god nok for å kunne rykke opp men så skal det avgjøres hvem som får plassen nå i to kamper totalt.
Kampen mot Verdal startet veldig bra for Sverresborg å er det beste laget de første 15 minuttene, så får de en skade på Nora Olsen som nok setter en støkk i de fleste som gjør at kampen endrer litt karakter. Men ut ifra rapportene fra forrige kamp så er absolutt mulighetene tilstede for damene til å kunne ta steget opp hvis damene er på riktig stasjon når dommeren blåser i fløyta!

Hovedtrener Alex Holmsve mener det absolutt er mulig, men alle må være mentalt tilstede både før og under kamp.


"Vi ser borte mot Verdal at vi er veldig jevne med de, etter skaden vi får på Nora så blir vi stresset å gjør mye slurv feil som egentlig er veldig unødvendig, men jeg håper vi lærer av det. I morgen må først å fremst det mentale være tilstede, vi kan ikke stresse for mye med ball å gjøre for mye småfeil som igjen fører til at vi skaper målsjansene for Verdal. Vi vet at vi kan score mål, noe vi også så mot Tynset når vi fikk kampen litt inn i vårt spor i 20-30 minutter, men vi må blir mer stabile og virkelig ønske å gjøre det lille ekstra til enhver tid. Hvis vi trekker frem kampen mot Vestbyen vi hadde her så gjorde alle det lille ekstra , tok det ekstra løpet hjemover, turte mer offensivt å vi var ikke så redde for å gjøre feil. Nå har vi visst i to kamper at redselen for å gjøre feil er større enn ønsket om å vinne kampen, så her må vi virkelig få snudd om å starte med den 11eren i morgen som er best mentalt samt spillere som er lysten på å gjøre det lille ekstra. Vi har i hele år jobbet med prestasjon foran resultat å har ikke alltid vært like fornøyd selv om vi vinner, det er på grunn av at vi vet hva som kommer i disse sluttspillkampene. Vi fikk etter forrige kamp et utbrudd på covid som gjør at flere er utilgjengelig til i morgen, men uansett får vi ikke gjort noe med dette, da har vi nye sultne yngre jenter som får prøve seg noe de også gjorde mot Tynset å jobben gjorde de helt upåklagelig!
Jeg har stor tro på at vi får fylt opp Havsteinbanen i morgen med masse folk, vi vet vi scorer mål på hjemmebane så får vi virkelig håpe det holder!"


Sverresborg scoret 1 mål på bortebane som betyr at de må ha 3 mål i morgen å kan ikke slippe inn noen og oppfordrer alle til å ta turen nedover og støtte damene i kampen!