Keepertreningen i Sverresborg har blitt en suksess

Postet av Sverresborg Fotball den 5. Okt 2021

Sverresborg fotball besluttet i sommer å lage et keepertilbud for alle fra 6-16 år, dette har visst seg og vært et populært tiltak for alle i klubben og over 20 barn og ungdom har meldt seg på opplegget. 

Keepertilbudet følger NFF sin plan på keeperutvikling, hver søndag har det nå vært keepertreninger og nå fremover vil trenere følge opp guttene og jentene i kamp og trening, samt at trenerne på disse lagene også får litt mer inspirasjon til å ha litt mer fokus på keeperne i økta. 


Jobbes med 1 mot 1 sitausjoner 


Ansvarlig keepertrener i klubben Sunniva Sundet sier følgende om opplegget

"Vi i trenerteamet synes det er utrolig stas og få være med på å legge fokus på nettopp vår favorittplass på banen, keeper-posisjonen!

 Vi har nå fått prøvd oss litt fram sammen med en knallgod gjeng. Vi har blant annet hatt fokus på grunnleggende keeper-teknikker, keeper med ball i beina, en mot en situasjoner, fighter-innstilling og den mentale biten av keeper-rollen.

 Framover ønsker vi å fortsette å terpe på mange av de samme elementene og gå mer i dybden på disse. Målet er at spillerne skal få en enda større trygghet i keeper-rollen og at mye dermed etter hvert vil føles ut som at det går på automatikk.

 Treningene er en åpen arena hvor det er mulighet til prøve seg fram, forbedre seg, terpe og komme med innspill.

 Keeperne i Sverresborg skal føle seg like viktige som de faktisk er"