Bydelsklubben Sverresborg Fotball


 

Med barn- og unge i FOKUS

Sverresborg Fotball holder til på Havsteinbanen – byens fineste fotballbane. Klubben ble stiftet i 1932, og har siden holdt aktiviteten i gang, etter hvert under klubbmottoet «Flest mulig lengst mulig». 

Klubben vår er hovedsakelig dugnadsdrevet med flott innsats fra engasjerte foreldre. Aldersgruppen 6-14 år har foreldre som trenere, lagledere og støtteapparat, mens fra 15 år og til senior, rekrutterer klubben lønnede trenere med foreldre som støttespillere i øvrige roller. 

Sverresborg Fotball har et godt og velfungerende styre, som holder tømmene og står ansvarlig for klubbens aktivitet mm.  På hjemmesiden www.sverresborgfotball.no kan du finne mer informasjon om både styre og stell i klubben.  

Klubben har også ansatt en daglig leder i 50% stilling samt en prosjektleder i en 50% stilling, som tar seg av viktige oppgaver for klubben, både administrativt og driftsmessig. Dette omhandler om kontakt mot Trøndelag fotballkrets, oppfølging av lagledere, drift av Havsteinbanen mm. Ønsker du å kontakte Sverresborg Fotball kan du benytte e-postadressen post@sverresborgfotball.no.
Det er Inger Hjelde Ekli som er daglig leder og Alexander Holmsve som er prosjektleder. 

Kontaktinfo til administrasjon finner du ved å trykke her