Sverresborg Fotball og Sparebank 1 SMN fortsetter samarbeidet

Postet av Alex Holmsve den 28. Mar 2022

Daglig leder , Inger Hjelde Ekli og SMN 1 sin representant Robin Skrødal

Sverresborg Fotball og Sparebank 1 SMN har i dag tegnet en ny avtale som strekker seg ut 2022  

Sparebank 1 SMN har som mål å være med og utvikle klubben og våre aktiviteter i tiden fremover, deres mål er å bidra til en bærekraftig utvikling og bidra til at deres markedsområde blir et enda mer attraktivt sted og bo.

I tiden fremover skal klubben og alle våre samarbeidspartnere være my mer synlig å ha flere samlinger hvor de kan være med å utvikle klubben samt dele erfaringer fra egen virksomhet og inn til Sverresborg som klubb.

Prosjektleder i Sverresborg Fotball , Alex Holmsve sier følgende om avtalen som er signert
"Endelig har vi landet en avtale med Sparebank 1 SMN, det har vært en prosess som har pågått en stund men som vi nå endelig har landet, noe vi er veldig glade for. Vi som klubb ser frem til og samarbeide enda tettere med våre samarbeidspartnere i årene fremover. Bare det å ha våre partnere tilstede på Havsteinbanen fremover på kamper, cuper og andre arrangement vil bli helt fantastisk. Vi takker så mye for at Sparebank 1 SMN ser at Sverresborg Fotball er en klubb som er på vei i riktig retning å at det er noe de ønsker og være med på. Vi gleder oss til tiden fremover både med Sparebank 1 SMN og andre samarbeidspartnere"

Det vil i løpet av uken bli offentliggjort flere samarbeidspartnere som vi har skrevet kontrakt med  :)