Begge seniorlagene i Sverresborg til finale i Trøndersk mesterskap (sør)

Postet av Sverresborg Fotball den 14. Okt 2021

Både herre og damelaget i Sverresborg har tatt seg til finalen i Trøndersk mesterskap (sør) etter at damelaget slo Kattem/Heimdal  0-1 og herrelaget vant kampen mot Heimdal/Kattem etter straffesparkkonkurranse.

Herrelaget møter Trønder/Lyn til finale den 6.november, mens damelaget møter Tiller eller Tynset.

Veien til finale for damelaget

Sverresborg - Sokna  9-1

Sverresborg - Vestbyen 3-2

Kattem / Heimdal - Sverresborg 0-1

Damelaget spiller i 4 divisjon å har på veien til finalen slått ut tre lag fra 3.divisjon.

Hovedtrener for damelaget Alex Holmsve sier følgende om cupreisen

"Vi har jobbet godt over tid med en måte og utvikle fotballen og spillere på i Sverresborg som igjen får resultater på sikt. Vi starter cupreisen med å slå Sokna som spiller i 3.divisjon, her hadde vi full kontroll igjennom hele kampen å viser styrke. Mot Vestbyen er det duket for storfest på Havstein å etter 90 minutter vinner vi kampen 3-2 noe som er fortjent ut ifra kampbildet men her viser vi igjen en skikkelig lagmoral og styrke som gjør at vi vinner kampen. Mot Kattem/Heimdal dominerer vi store deler av kampen, men sliter med å sette ballen bak keeper til Kattem. Vi er fornøyde med hvordan vi har stått i alle kampene mot antatt bedre motstand. Det viktigste å trekke frem i tillegg er at vi har et utrolig godt samhold i gruppa å alle vil det beste for hverandre, som nok også er en faktor til at vi har lyktes så bra som vi har i cupen. Finalen vil være mot Tiller eller Tynset, hvor Tynset spiller i 2.divisjon og Tiller ligger i toppen av 3 divisjon. Det vil bli en tøff kamp uansett, men utrolig gøy for damene å få oppleve finalen på Extra Arena, meget fortjent"

Veien til finale for herrelaget

Vestbyen - Sverresborg  2-4

Sverresborg - Alvdal 6-2

Heimdal/Kattem - Sverresborg 7-8 (etter straffespark)

Hovedtrener for herrelaget Even Aasheim sier følgende om kampen mot Heimdal/Kattem på Onsdag.

""Vi forsøkte å bruke aggresjon for at årets hovedmål med opprykk røyk forrige helg som inngang til kamp." Starter bra. Skaper litt små farligheter og tar til slutt ledelsen etter å ha lykkes i et høyt press. Etter scoringa faller vi litt i intensitet og aggressivitet og slipper inn 1-1 litt mot spillets gang på en dødball. Heimdal får blod på tann, vi mister litt selvtillit og da går vi inn til pause med 1-2 i sekken. 2.omgang starter som en krigekamp, hvor ingen lag skaper de helt store sjansene. I det vi er ferd med å få grep på kampen får de 3-1 på en kontring. Etter det viser vi en herlig moral og får en skikkelig vitamininnsprøyting av at debutant Isak Malvik stupheader et herlig innlegg i mål. Lars Erik kriger inn 3-3 noen minutter senere og det går til ekstra omganger. Vi skaper bra trøkk på dem og kunne ha avgjort både før og under ekstraomgangene, men vinner istedenfor straffekonk. En herlig lagseier hvor SIF gutta viser masse vilje og moral. Lars Erik er et bra eksempel. Får seg en skikkelig trøkk i trynet, kriger videre i 20 min. Setter straffen sin, feirer med gutta, ser seg i speilet og roper: Even, jeg har knekt nesa. Kan du fikse maske til meg så jeg kan trene i morra og spille til lørdag. Så drar jeg til legen etter det." Mens nesebeinet står til alle kanter.

Sverresborg er henrykt over prestasjonen til våre seniorlag og gleder oss til en skikkelig finaledag den 6.november i fjæra!