Herrene gjorde jobben i lokaloppgjøret!

Postet av Sverresborg Fotball den 29. Sep 2021

Seniorlaget for herrer måtte ha 3 poeng i lokaloppgjøret mot Byåsen på søndag. 4.div avdeling 1 er utrolig jevn, og hvert eneste poeng er livsviktig i kampen om førsteplassen, og retten til å delta i playoff.

Sverresborg slet i åpningsminuttene, og ungguttene til Byåsen hadde mye ball.  De store sjansene uteble, og på vår første gode overgang skaffet Roald Berge et straffespark.
Straffen satte Gift Oscar sikkert i mål! Byåsen satte inn et lite trykk rett før pause, men nok en gang kom Sverresborg på en overgang som endte i corner.
Henrik Luthe plukket opp en løs ball inn i feltet etter corneren, og hamret ballen i mål. Dermed gikk Sverresborg inn til pause med en ledelse på 0-2.

2.omg startet bra for gjestene fra Havstein.
Vi fikk kontroll på kampen tidlig, og Kwaku A. Gyimah fikk æren av å sette scoringen som ga oss full kontroll på kampen.
Etter 50 minutter spilt sto det 0-3 til Sif. Uten store problemer klarte Sverresborg å stå i mot angrepene til Byåsen, og vi hadde flere muligheter til å sette et par scoringer til.
Byåsen satte inn et trøstemål 10 minutter før slutt, og dermed endte kampen 1-3, og 3 poeng ble med hjem til Havstein.

Neste kamp er mot nok et rekruttlag, Levanger 2.
Kampen spilles på Havstein, Mandag 4. Oktober klokken 20.00!